HARRY STYLES: „a p*csába, ezek ki akarnak rabolni”

Megszólalt az énekes a rablással kapcsolatban.

Majd’ egy kerek hónapja számoltunk be arról, miszerint hamarosan Budapesten koncertező Harry Styles-t késsel támadták meg Londonban, amikor egy barátjától tartott hazafele. Az énekes eddig nem vagy csak igazán szűkszavúan nyilatkozott, közeli források szerint sokkos állapotban volt napokig a történtek után.

Most viszont megtörte a csendet és elmesélte, mi is történt pontosan egy rádiós interjú keretében, ahol például arról is mesélt, milyen érzelmeket vált ki belőle az, hogy Taylor Swift róla ír dalokat. Az interjú során a teljes idézetet elhoztuk nektek magyarul, melyben Styles arról is mesél, hogy mi játszódott le a fejében amikor megmutatták, hogy kés van a rablóbandánál.

Styles egyik első interjúját adta támadása óta

Épp hazafele sétáltam egy barátomtól, kábé öt percre lehettem amikor megpillantottam egy csapat fiatalt, akiken kapucnis pulóver volt és arcukat takarták – még mondtam is magamban, hogy milyen furcsa, a biztonság kedvéért kinyomtam a zeném és sétáltam tovább. Ahogy mentem előre, hátra-hátra pillantottam és a srácok átsiettek az út másik oldalára. Aztán annyit hallottam, hogy egyre közelebb érnek a léptek, de gyorsan leléptem a járdáról és hallottam, hogy jönnek utánam… egyből az volt a fejemben, hogy

Aztán megszólítottak, valami olyasmivel, hogy tudunk-e beszélni – a szívem majd kiszakadt a helyéről -, én meg megálltam.

Itt kezdtek eldurvulni a történtek.

Azt kérdezték, hogy füvezem-e és hogy kérek-e, amire nemmel feleltem. Itt rá is tértek arra, hogy mi van nálam és körbe álltak, én erre annyit mondtam, hogy körülbelül semmi sem egy kis készpénz, amit ki is vettem a zsebemből és ki is kapták a kezemből… természetesen a fülesem ettől a mozdulattól kivillant a zsebemből és egyből rá is kérdeztek, hogy az meg mibe van bedugva, majd egyből az játszódott le a fejemben, hogy a f*szom komolyan, na mindegy, nem ér annyit a telefonom inkább veszek egy újat majd. Mondták, hogy oldjam fel, majd az egyik felhúzta a pólóját és a nadrágjába egy kés volt bedugva. Az első gondolatom az volt, hogy b*sszameg, és annyit mondtam, hogy nem tudom feloldani a telefonom.

Viszont a kés láttára az énekes nem vesztette el józan eszét és az első adandó alkalomkor kisurrant a banda szoros tartásából.

Ment a huzavona egy ideig, aztán láttam, hogy közeledik egy kocsi így elrohantam, de természetesen ki is állna meg egy random idegennek a sötét utcán, aki kirohan a kocsija elé? Szóval elkezdtem rohanni az irányba, ahol lakom – természetesen most az egyszer nem futócucc volt rajtam, mint ahogy mindig, amikor elhagyom a házat, hanem ez az elegánsabb, bővülőszárú streccs kordnadrág és nem lapostalpú. Realizáltam, hogy nincs más esélyem, csak ha k**va gyorsan elkezdek sprintelni hazáig… a szerencsém az volt, hogy nem jöttek utánam – gondolom kaptak egy kis készpénzt és ennyi elég is volt.

– mesélte Harry a történtekkel kapcsolatban
Styles és Swift kapcsolatuk során

Az énekes amúgy napokkal ez előtt Taylor Swift-ről is nyilatkozott, melyben kitért arra is, hogy mennyire hízelgőnek tartja, hogy egy olyan dalszerző, mint Swift maga, róla énekel.