SEGÍTSÉG, LADY GAGÁVAL JÁR AZ EXEM!

Nagyjából ez játszódott le Lindsay Crouse fejében, mikor megtudta, hogy exe új barátnője a világ egyik leghíresebb popsztárja.

Lady Gagának magánélete szempontjából jól indult az éve: január óta van együtt új barátjával, a vállalkozó Michael Polansky-val, és azóta elválaszthatatlanok egymástól. Február elején még egy közös képet is posztolt az Instagram oldalára az énekesnő, melyet mostanra csaknem 3 millióan kedveltek. 

https://www.instagram.com/p/B8HwxhuFmQg/?igshid=b81cst2yifwt

Egy ember azonban nem volt annyira elragadtatva elsőre a látottaktól, ő pedig nem más, mint Gaga pasijának az exe. A nőt Lindsay Crouse-nak hívják, az újdonsült pár pedig annyira elgondolkoztatta, hogy rögtön egy esszét is írt a The New York Times-nak. 

Lindsey elmondása szerint épp reggelizett az irodájában, mikor üzenetek tömkelege lepte el a telefonját. Innen tudta meg a hírt, hogy exbarátjának, akivel 7 évig volt együtt, új barátnője van Lady Gaga személyében.

Nem követtem az exem, és Facebookon sem az ismerősöm, mivel letiltott a szakításunk után. Évek óta nem hallottam róla, most pedig vele lett tele a sajtó. A Daily Mail-től kezdve a People-ig, minden hírportál Lady Gaga új, rejtélyes hódolójával volt elfoglalva.

Lindsay igencsak meglepődött exbarátja új párján.

Csakhogy Lindsay-nek egyáltalán nem volt rejtélyes a férfi, hiszen több, mint fél évtizedet, főiskolás éveik teljes egészét együtt töltötték, ez pedig lerombolta a nő sztárokba vetett illúzióját, és realizálta, hogy ők is ugyanolyan emberek. Nem azt kívánta, bárcsak Gaga helyében lenne, hiszen volt már Gaga helyében. 

Szerinte bizonyos szintig egészséges, ha az exed új párjához hasonlítod magad, de még mindig fenn áll a kérdés: hogyan is hasonlíthatod össze magad egy a világ egyik leghíresebb popdívájával? Elmondása szerint először nehezen ment neki, de aztán a legjobbat próbálta kihozni belőle, így az esszéje vége igencsak inspirálóra sikeredett.

Gaga és Michael hamar elválaszthatatlanok lettek egymástól.

Lady Gaga csodálatos. Igazán motiváló tud lenni, ha hozzá hasonlítod magad, így csak javasolni tudom, hogy próbáljátok ki, függetlenül attól, hogy az expasitokkal jár-e, vagy sem

– írta Lindsay.

Például hétvégére egy fekete ruhát terveztem viselni, amit akciósan vettem és valószínűleg már 27-szer volt rajtam. Lady Gaga soha nem tenne ilyet. Nekem nincsenek drága cuccaim, ő pedig húsruhákban járkál vörösszőnyegen. 

Így inkább elvetette az ötletet, helyette bement egy puccos boltba, és felpróbált egy drága ruhát. Mikor az eladó megkérdezte, milyen alkalomra lesz, csak annyi volt a válasza:

Az exem Lady Gagával jár.

A ruha természetesen túl drága volt, de ennek ellenére is megvette.

Lindsay az extrém stílusú énekesnő hírhedt húsruháját is megemlíti esszéjében.

Nekem miért kéne kevesebbel beérnem, mint Lady Gagának? Egy kávézóba is elmentem. Nagy méretet választottam? Igen. Soha nem csináltattam még profi sminket magamnak, de erre az alkalomra akartam? Igen, és meg is csináltattam. És igen, a szempilláimat is

– folytatta Lindsay.

Mikor dícsérő emailt kaptam, továbbküldtem a főnökömnek? Igen. Elvállaltam a prezentációt, amit rettegtem megtartani? Igen, igen, és igen. Ezzel azt akarom mondani, hogy Lady Gaga egy ambíciózus életet él, amelyre azt mondjuk, minden nőnek követnie kéne a példáját. Folyamatosan kihívások elé állítja magát, új dolgokat próbál ki, és eléri a céljait. Ha Lady Gaga azt csinál, akkor én miért ne követhetném a példáját?

Gaga visszatéréséről a képre kattintva olvashatsz.

Lindsay önbizalmának szemmel láthatóan nagyon jót tett az exe új kapcsolata a világsztárral, és minket is arra ösztönöz, hogy kövessük a példáját.

Gaga egyébként a múlt héten tért vissza Stupid Love című dalával, ide kattintva pedig elolvashattok minden infót, amit eddig tudunk közelgő albumáról.