Ezekkel a dalokkal érkezik hazánkba majd RITA ORA

Az énekesnő az EFOTT fesztivál főfellépője lesz pénteken.

Tavaly beszámoltunk róla, milyen bulit csinált a koszovói Rita Ora a Balaton Sound-on – hiába gondolta azt, hogy fővárosunkban van (amit természetesen elnézünk neki, hiszen több nagyobb városban van akkora távolság, mint a Budapest – Balaton vonal). Az énekesnő fellépése után még fesztiválozni is beállt, a tömegből bulizta végig Martin Garrix állati setjét.

Idén pedig újra ellátogat hozzánk, mégpedig az EFOTT Fesztivál keretein belül. Mi pedig, mint ahogy Nicki Minaj koncertjénél is, most is előállunk egy dallistával, amit valószínűleg elő fog adni az énekesnő. Természetesen ezt senki se vegye készpénznek, hiszen nem tudni, percre pontosan mennyi időt adtak a szervezők az énekesnőnek, esetleg mely dalok színpadképét nem tudják felállítani a fesztivál színpadjára – nagyon sok tényezőt kell ilyenkor figyelembe venni.

Szinte biztos, hogy a körülbelül egy órás setbe Ritának egy hosszabb set-et van ideje előadni. Természetesen a legnagyobb slágerei, mint az Anywhere, a Lonely Together, az Iggy Azalea-val közös Black Widow, a Hot Right Now vagy a Your Song nem maradhat ki semmiféleképpen sem.

  1. For You (& Liam Payne)
  2. Your Song
  3. Doing It (& Charli XCX)
  4. Only Want You
  5. Summer Love (& Rudimental)
  6. New Look
  7. Girls (& Cardi B, Charli XCX, Bebe Rexha)
  8. Let You Love Me
  9. Ritual (& Tiesto, Jonas Blue)
  10. Body On Me (& Chris Brown)
  11. R.I.P. (& Tinie Tempah)
  12. I Will Never Let You Down
  13. Hot Right Now (& DJ Fresh)
  14. Keep Talking (& Julia Michaels)
  15. Black Widow (& Iggy Azalea)
  16. Lonely Together (& Avicii)
  17. Anywhere

A zárójelben lévő előadók természetesen nem jelennek majd meg a színpadon, csak egy kis segítség azoknak, akik esetleg címről nem ismernék fel a dalokat.

Mivel ez 17 dal, durván 59 perc, ezért várható, hogy 1 maximum 2 dal kimarad majd, hiszen az átvezetők és az introk is értékes perceket vesznek el a játékidőből.

Jegyeket az alábbi linken még lehet kapni a koncertre, a fesztivál maga pedig a mai napon indul, délután 5 órakor.