Major Kata - Rockstar Photographers / www.facebook.com/majorkataphotography

🎵WE PARTY LIKE POST MALONE 🎵

Így kezdenek neki a Balaton Sound-nak a Magneoton előadói

SAM FELDT- POST MALONE (FEAT RANI)

Tucatnyi minőségi track, számos sláger hangszerelése és a világ legnagyobb zenei színpadain való fellépései után Sam Feldt eddigi legambiciózusabb projektjével robbantotta be a nyarat. „Magnets” című 5 trackből álló EP-je Sam eddigi legkreatívabb oldalát mutatja be.

A kiadványon olyan zseniális dalok hallhatók, mint a RANI-val közös „Post Malone”. A dal hamisítatlan nyári slágervárományos, amelyben a holland DJ-producer természetes hatást keltő elektronikus hangzásvilága és RANI fülbemászó vokálja tökéletesen egészítik ki egymást. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az egy hónap alatti 9 milliós streamet meghaladó Spotify játszás! A kiadványon még olyan trackekkel találkozhatunk, mint az Yves V-vel és ROSE-al közös „One Day”, vagy a Sam Martinnal közösen készített „Lose My Colours”.

YVES V- WE GOT THAT COOL (FEAT. AFROJACK & ICONA POP)

Yves V egy nem akármilyen hűsĂ­tĹ‘vel reagált a nyári hĹ‘sĂ©gre – megĂ©rkezett a belga DJ legĂşjabb trackje, amit nem mással, mint Afrojackkel Ă©s az Icona Poppal közösen kĂ©szĂ­tett! 

A „We Got That Cool” fülbemászó popos hangzása az idei nyár egyik legüdítőbb felvétele, amit egy igazi álom triónak köszönhetünk. A felvételen a hamisítatlan house grooveok, a pop-os elemek és a világhírű, mai napig függőséget okozó orgona dallam zseniálisan pörgetik fel a hangulatot, miközben az Icona Pop fantasztikus vokálja teszi azt még teljesebbé és tölti meg azt igazi „feelgood” energiával. Valljuk be, a 2019-es nyár egyik kötelező darabja lesz ez a single! Extended mix a csomagban.

LUCAS & STEVE X DEEPEND – LONG WAY HOME

MegĂ©rkezett az Ă©v egyik legzseniálisabb Spinnin kollaboráciĂłja! A kĂ©t szuper formáciĂł,Lucas & Steve és a Deepend közösen kĂ©szĂ­tette el a nyár egyik legnagyobb bombáját, itt a „Long Way Home”!

Bátran kijelenthetjĂĽk: ez a páros egymásnak lett teremtve. MindkĂ©t formáciĂł kiválĂłan Ă©rez rá a hĂ­vogatĂł dallamokra, felemelĹ‘ akkordokra Ă©s feelgood vibe-okra, miközben folyamatosan kapcsolatban van a tánctĂ©rrel – ennek eredmĂ©nye pedig egy ĂĽtĹ‘s track a nyárra! Az utĂłbbi idĹ‘ben mind Lucas & Steve, mind a Deepend jobban feltárta pop-osabb oldalát, ami fĹ‘kĂ©nt az erĹ‘s vokálokban tĂĽkrözĹ‘dik – Ă­gy dalaik már nem csak a fesztivál közönsĂ©get nyűgözik le, de világszerte a rádiĂłs slágerlisták Ă©lĂ©re is repĂ­tik Ĺ‘ket!

Megosztás:

Kövess Instagramon!
A követéssel egyben támogatod munkánkat, valamint nem maradsz le exkluzív tartalmainkról sem!