Major Kata - Rockstar Photographers / www.facebook.com/majorkataphotography

?WE PARTY LIKE POST MALONE ?

Így kezdenek neki a Balaton Sound-nak a Magneoton előadói

SAM FELDT- POST MALONE (FEAT RANI)

Tucatnyi minőségi track, számos sláger hangszerelése és a világ legnagyobb zenei színpadain való fellépései után Sam Feldt eddigi legambiciózusabb projektjével robbantotta be a nyarat. „Magnets” című 5 trackből álló EP-je Sam eddigi legkreatívabb oldalát mutatja be.

A kiadványon olyan zseniális dalok hallhatók, mint a RANI-val közös „Post Malone”. A dal hamisítatlan nyári slágervárományos, amelyben a holland DJ-producer természetes hatást keltő elektronikus hangzásvilága és RANI fülbemászó vokálja tökéletesen egészítik ki egymást. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az egy hónap alatti 9 milliós streamet meghaladó Spotify játszás! A kiadványon még olyan trackekkel találkozhatunk, mint az Yves V-vel és ROSE-al közös „One Day”, vagy a Sam Martinnal közösen készített „Lose My Colours”.

YVES V- WE GOT THAT COOL (FEAT. AFROJACK & ICONA POP)

Yves V egy nem akármilyen hűsítővel reagált a nyári hőségre – megérkezett a belga DJ legújabb trackje, amit nem mással, mint Afrojackkel és az Icona Poppal közösen készített! 

A „We Got That Cool” fülbemászó popos hangzása az idei nyár egyik legüdítőbb felvétele, amit egy igazi álom triónak köszönhetünk. A felvételen a hamisítatlan house grooveok, a pop-os elemek és a világhírű, mai napig függőséget okozó orgona dallam zseniálisan pörgetik fel a hangulatot, miközben az Icona Pop fantasztikus vokálja teszi azt még teljesebbé és tölti meg azt igazi „feelgood” energiával. Valljuk be, a 2019-es nyár egyik kötelező darabja lesz ez a single! Extended mix a csomagban.

LUCAS & STEVE X DEEPEND – LONG WAY HOME

Megérkezett az év egyik legzseniálisabb Spinnin kollaborációja! A két szuper formáció,Lucas & Steve és a Deepend közösen készítette el a nyár egyik legnagyobb bombáját, itt a „Long Way Home”!

Bátran kijelenthetjük: ez a páros egymásnak lett teremtve. Mindkét formáció kiválóan érez rá a hívogató dallamokra, felemelő akkordokra és feelgood vibe-okra, miközben folyamatosan kapcsolatban van a tánctérrel – ennek eredménye pedig egy ütős track a nyárra! Az utóbbi időben mind Lucas & Steve, mind a Deepend jobban feltárta pop-osabb oldalát, ami főként az erős vokálokban tükröződik – így dalaik már nem csak a fesztivál közönséget nyűgözik le, de világszerte a rádiós slágerlisták élére is repítik őket!