kiemelt kép: budapest park

Budapest Pride Official Afterparty

Idén is színes programmal készül a Szivárvány Misszió Alapítvány, hiszen ismét megrendezzük a Budapest Pride Official Afterparty-t, a Rainbow bulit!, ahol a sokszínűség megünneplése mellett egy fontos üzenettel készülünk 2019. Július 06-án, a Budapest Parkban.

Üzenetünk mindenkihez szól, mert hiszünk abban, hogy bár különbözünk, mégis van ami összeköt minket. Egy közös történetszál, egy közös emlék, egy közösség.”

Van egy közös a történetünkben, ahogy azt a 2019-es Budapest Pride szlogen hirdeti, mellyel a szervezők az emberek közti hasonlóságokra, és nem a különbségekre szeretnék felhívni mindannyiunk figyelmét. Ezzel az üzenettel igyekszünk közelebb hozni egymáshoz minden embert, nemi- faji- vallási- és egyéb hovatartozástól függetlenül. Hiszünk abban, hogy bár sokszínűek vagyunk, életünk egy-egy adott pontján megtalálhatjuk a közös metszetet, gondolataink közös pontját, mely közelebb hoz minket egymáshoz.

2019. július 6-án, 22.00 órai kezdettel színes programokkal töltik meg a Budapest Park több helyszínét. Éjfélig változatos zenei programokkal, hazánk legmenőbb előadó művészeivel, DJ-kkel, revü- és show elemekkel várják a vendégeket, majd hajnalig tartó bulival zárják az immár egy hónapossá nőtt, közösségi szervezésű Pride Fesztivált. Az önfeledt szórakozás mellett idén sem feledkeznek el alapítványuk segítő és oktató küldetéséről, így a Civil Bunkerben minden egészségmegőrző és megelőző kérdésre választ kapnak az oda látogatók, valamint ingyenes szűrésen is részt vehetnek.

Tavaly mertünk nagyot álmodni, és több, mint 4000 ember tette ugyanezt velünk a Budapest Parkban! Köszönjük, hogy segítettétek egyúttal a Szivárvány Misszió Alapítvány munkáját, a fesztivál bevételei teszik lehetővé, hogy egész évben tegyünk a közösségért! Idén is számítunk Rátok, tegyünk közösen azért, hogy még többen legyünk azok, akik közösen gondolkodnak, közösen jól érzik magukat.

jegyek