Az egyetlen érdekes dolog Adam Lavine félmeztelen teste volt az idei Super Bowl Halftime Show-n

Könnyen az egyik legdislikeoltabb videó is lehet a fellépés a YouTube-on.

Nem is tudom hol kezdjem: az estének több buktatója is volt. Ha belegondolunk, mi több kéne egy világhírű bandánál, akik több millió lemezt adtak már el világszerte és úgy gyűjtik a slágereket, mint az amerikai kisgyerekeke a cukrot Halloweenkor. De valahogy ez mégsem jött össze a Maroon 5-nak, hiába volt „Moves Like Jagger” vagy „Girls Like You„.

Extra tartalmakért kövess Instagramon!

Vasárnap hajnalban került megrendezésre az 53. Super Bowl, aminek a félidős fellépője idén a Maroon 5 volt, Adam Levine vezetésével (funfact: többen vannak mint 5 fő amúgy). Szóval Maroon 5: az előző években olyan ikonoknak sikerült szó szerint felrobbantani a színpadot és olyan show-t csinálniuk, mint Madonna, Katy Perry, Lady Gaga, a The Black Eyed Peas vagy Beyoncé maga. Érdekes, hogy a fentebb említett előadóknak mégis sikerült egy show-t csinálniuk és nem negyedórás szenvedés volt az arcukra írva. Ki ne emlékezne arra, amikor Gaga a tetőről vetette magát a mélybe, vagy Katy Perry elvitte a „left shark”-ját az eseményre, vagy Madonna fellépése alatt M.I.A. keményen bemutatott élő adásban. Nos, idén három olyan dolog történt / pillanat volt, amit érdemes lenne kiemelni, de meg sem közelíti a fentebb említett ikonikus pillanatokat.

Az első az a borzasztó vendégelőadók. Big Boi és Travis Scott kapták idén a lehetőséget, hogy bizonyítsanak a Maroon 5 mellett a színpadon, nos sikertelenül. Hiába várta az ember fia Cardi B vagy Christina Aguilera megjelenését, tudni lehetett, hogy a Colin Kaepernick körülötti botrány miatt egyik szupersztár sem vállal cameot. Viszont cserébe ott volt ugye Travis, akinek kommentelők szerint Travis olyan volt autotune nélkül, mint amikor

A második Adam Levine trikója, ami elárasztotta a Twittert, ugyanis boldog-boldogtalan mutatta meg, hogy milyen szinte ugyanolyan mintázatú bútora, táskája vagy függönye van.

A harmadik pedig amikor lekerült Adam-ről az a bizonyos atléta, és félmeztelen testét villantotta meg pár millió embernek. De ha azért belegondolunk ez erősen kiüti a MEH ¯\_(ツ)_/¯ faktort. Amúgy emlékszik valaki a 2004-es show-ra, amikor Janet Jackson-ról véletlenül letépődött a ruha Justin Timberlake-nek köszönhetően és Janet a sárga földig lett elhordva? Hát, ilyen ez a show biznisz.

Extra tartalmakért kövess Instagramon!
Így festett Adam Levine a Super Bowl Halftime Show végén

Phew, amúgy láttátok, hogy már majdnem 100 ezer dislike érkezett a videóra, míg körülbelül 11 ezer like? Ha ez pedig nem lenne elég, Twitteren és a videó alatti kommentekben is óriási negatív komment hullám található – hogy szépen fogalmazzak.

Extra tartalmakért kövess Instagramon!