18+ BOTRÁNY: Meztelen testén keneget tejszínhabot új reklámjában a fiatal énekes- és színésznő!

Bella Thorne sokunk számára ismerős lehet. Régebben főként a színészi pályafutásáról (aminek a csúcspontja a Disney “Shake It Up” c. sorozata volt), most már inkább ízléstelen, szemérmetlen botrányairól híresült el. Ja és emellett énekel / rappel is. Igazi multitalentum, nem?

Az új imidzsével való debütálása után gyorsan ki is adta az újradebütáló dalát, a “Bitch, I’m Bella Thorne“-t, mely annyira katasztrofális és értékelhetetlen volt, hogy nem vettük a fáradtságot arra, hogy beszámoljunk róla valamilyen formában. Nos, a mostani, hamarosan érkező “I’m a Hoe 2” c. “dala” mellett viszont nem tudtunk elmenni szó nélkül.

Igazából még csak egy kis előzetes került fel a világhálóra, mellyel a saját nevével fémjelzett “Thorne by Bella” sminktermékeket kívánt reklámozni – mondhatni sikeresen. A kérdés az, hogy megéri-e? Biztosan sok weboldal és pletykalap fog beszámolni a tehetség új dobásáról, ahogyan meztelenül nyomja magára a tejszínhabot és kenegeti jobbra balra, illetve az “erotikusnak” szánt képkockák is biztosan sok-sok ember érdeklődését fogja felkelteni. A dalról inkább ne is beszéljünk, majd mindenki eldönti mennyire az Ő stílusa vagy sem. Amúgy millimétereken múlott, hogy ne villantson egy hatalmasat a videóban – de ez valószínűleg tudatos elrendezés volt.

 

extra tartalmakért kövess minket Instagram-on

Megosztás: