Nyerj jegyet Tate McRae bécsi koncertjére vagy az új lemezét! »»

ÚJ DALLAL CSELEZ A HÉTVÉGÉBE KIS GRÓFO

A Bulibáró, a Nézését meg a járását és a #LÁVKÓMA után egy drukkerhimusszal adja a hétvégi alapot Kis Grófo. Az énekes Tiki-taka című számával együtt egy videóklip is érkezik, ami az eddig megszokottal ellentétben animációval dolgozik, a csajok viszont itt sem maradtak ki. 

A mintegy százmilliós megtekintést generáló énekes új szerzeménye visszacsalogatja azokat az emlékeket, amikor egyként ünnepelte az ország a magyar válogatott sikereit.

„A magyar válogatott 2016-ban több mint 40 év után újra játszhatott az Európa-bajnokságon és csodásan szerepeltek. Magyarok tízezrei ünnepeltek az utcán, fantasztikus emlék! Ezt az érzést szerettem volna ezzel a dallal visszahozni.”

A dal Burai Krisztián közreműködésével készült, Grófo és a dalszerző első közös munkája a Tiki-takával. Az énekest a családja inspirálta.

 „Sajnos a fellépések miatt ki kell hagynom a meccseket, viszont az egész családom foci-lázban ég az év 365 napján, ez ihletett meg.”

A Bulibáró egészen új oldaláról mutatkozik be. A dal alapja elkülönül az eddigi hangzásvilágtól és egy új „kisgrófos” érzést nyújt. 

„A Tiki-taka egy latin hangzást ad, ez is közel áll a szívemhez. Régóta szerettem volna már kipróbálni és megmutatni magam ebben a stílusban is.”

A címadás sem véletlen, a tiki-taka egy spanyol játékstílus, ami a focisták gyors és rövid passzjátékát jelenti, Kis Grófo számában pedig a refrént pörgeti.

 

Tate McRae nyereményjáték
Nyerj páros belépőt Tate McRae bécsi koncertjére, vagy új lemezéből egy példányt!