credit: @katiatemkin

A HIGH SCHOOL MUSICAL inspirálta VANESSA HUDGENS és a PHANTOMS új videóját! #LayWithMe

Úgy tűnik Vanessa Hudgens ki-ki kacsingat újra a popszakma felé, ugyanis egy újabb dalban hallhatjuk, de most nem egy duett keretein belül, hanem egy DJ páros, a Phantoms új dalában hallható az énekesnő, szólóban.

Vanessa két szóló stúdióalbumot tudhat magáénak, és sokat hallhattuk a hangját a High School Musical-ben is. Emellett főként a színészkedéssel foglalkozik és a Broadway-en szerepel különféle színdarabokban. Mint ahogy kolléganője Ashley Tisdale is, Vanessa is vissza-vissza téreget a mainstream zenei világba is, annyi különbséggel, hogy Tisdale bármelyik pillanatban kiadhatja visszatérő kislemezét és onnantól nincs megállás a „Symtomps”-ig!

A múlthéten megjelent dalban kizárólag Hudgens hangja hallható (ami nekem, mint törzsgyökeres fannak igazán felemelő érzés). Pár órája érkezett meg a kisfilm is a dalhoz, melyben óriási deja-vu érzése lehet azoknak, akik régen imádták a High School Musical filmeket. Az első pillanattól kezdve, Vanessa mimikája, a helyszín, a zongorista, a közönség, a színek, Vanessa hajában a kis piros szalag, a táncok és az öltözékek is – egyszerűen minden a HSM egyik ikonikus jelenetére referencia.