Nyerj jegyet Tate McRae bécsi koncertjére vagy az új lemezét! »»

programajánló: Születésnapi karnevál a Budapest Parkban ─ Punnany 15 & 21!

A bűvös 21 – 15. születésnapját és 21. parkos koncertjét ünnepli a rekorder Punnany Massif július 21-én a Budapest Parkban!

A fennállásának tizenötödik évét igazán méltóképp ünnepli hazánk egyik legnépszerűbb formációja, a Punnany Massif. Májusban új lemezüket, a PMXV-t mutatták be a Budapest Parkban – az album egyébként egy ízig-vérig best of a 15 legpunnanybb dallal, egy kivételes zenekar összes nagy mérföldkövét érintve. De természetesen ezzel nincs vége a tizenötödik szüliévnek – a banda ezúttal egy igazán kivételes születésnapi mulatságba invitálja rajongóit. Igazi, hamisítatlan karneváli hangulattal készülnek, amiben szamba-táncosok, rengeteg ütős, és persze meglepetés sztárvendégek lesznek segítségükre. Ez egy fordított szülinap, ahová nem kell ajándékot hoznod, sőt – az első ezer vendég hiperkúl meglepetést is kap!

A Punnany Massif tehát eddig soha nem látott színes kavalkáddal készül, hogy a szülinap mellett méltóképp ünnepelhessék 21-én huszonegyedik parkos bulijukat. Ezzel pedig igazi rekorderek, hiszen azon kivételes csapatok közé tartoznak, akik szezononként legalább három (!) koncerttel szórakoztatnak a Budapest Parkban, és ezzel összességében a legtöbb embert mozgatják meg hosszú évek óta Európa legnagyobb, egész nyáron át nyitva tartó koncerthelyszínén. A közönség kedvenc zenekar ugyanis a kezdetek óta ad itt rendre masszív tömegeket vonzó, kivételes atmoszférájú koncerteket, ahová évről évre egyre többen járnak csodájára annak az örömzenélésnek, amit a srácok az élő hangszerekkel varázsolnak.

Szóval a hangulat garantált, ezúttal pedig egy minden érzékszervet lenyűgöző forgataggal, és természetesen jól ismert slágerekkel készülnek erre a különleges a jubileumra!

jegyek \\ esemény

Tate McRae nyereményjáték
Nyerj páros belépőt Tate McRae bécsi koncertjére, vagy új lemezéből egy példányt!