LADY GAGA állapota nem javul: lemondta legújabb turnéjának hátralévő állomásit!

JOANNE WORLD TOUR címmel, 2017. augusztus 1-jén indult útnak Lady Gaga ötödik koncertsorozata, amivel a 2016-ban megjelent J O A N N E nagylemezt népszerűsítette. Az énekesnő állapota viszont annyira megromlott időközben, hogy kénytelen volt lemondani európai állomásait (Zürich, London, Párizs, Berlin, stb..). Egy ideje már lehet tudni, hogy a világhírű énekesnő egészségi állapota eléggé felszínre tört és folyamatosan kínozza, erről bepillantást is kaphattunk a 2017-ben megjelent Gaga: Five Foot Two című dokumentumfilmben is.
Legújabb turnéját immáron másodjára mondja le, ugyanis 2017. szeptemberében fellépett volna a brazíliai Rock in Rio fesztivál keretein belül, de súlyos fájdalmai miatt nem tudta teljesíteni. Már ebben az időszakban is folyamatos kezelés alatt próbálták meggyógyítani testi fájdalmait, ami igazából nem is csak testi panaszok (fáradékonyság, emésztőszervi zavarok, izomgörcsök, depresszió) nyilvánosságra került, hogy panaszai egy úgynevezett fibromialgia-betegség okozza, ami annyira ritka, hogy az átlagnépesség 1 százalékánál jelentkezik, főleg középkorú nőknél.
A 31 éves művésznő minden erejével azon van, hogy mihamarabb meggyógyuljon, szakemberek kezelik és kijelentette, hogy egy harcos.