KLIPPREMIER: Nagy Ricsi – Csak kérdezz!

Csak kérdezz! címmel új dallal, és egy hozzá forgatott videoklippel jelentkezett Nagy Ricsi. Az érzelem gazdag előadásmódjáról ismert énekes új útra lépett: maga írja és hangszereli a dalait.

Nagy Ricsi az RTL Klub X-Faktor produkciójában a negyedik helyezést érte el 2014-ben. Akkoriban azzal vált a fél ország kedvencévé, hogy nemcsak tisztán és szépen, hanem teljes átéléssel énekelt. A tévés szereplés után több dallal is jelentkezett, többek közt a Más szóval nem… című számmal, amihez klip is készült. A nyíregyházi énekes ezt követően háttérbe szorította zenei karrierjét, és elkezdett tanulni a Kőbányai Zenei Stúdióban, ahol utolsó éves. Időközben bekerült Magyarország elsőszámú acappella együttesébe, a Budapest Voices-ba, akikkel eddig egy nagy- és egy kislemezt készített.

Ricsi most elérkezettnek látta az időt, hogy ismét önállóan is a nagy nyilvánosság elé lépjen. Az elmúlt hónapokban számtalan dalt írt és hangszerelt magának, ezek közül az első, amit klip formájában bemutat, a Csak kérdezz!