Most pénteken jelenik meg Rihanna új albuma?! #ANTI

Oké, tudom. Jogos a kérdés, hogy “még hány találgatást fog a MUSICDAILY kiírni azzal kapcsolatosan, hogy Rihanna albuma ESETLEG megjelenhet??? fuck”

DE

sosem alaptalan volt a felvetésünk, és ezt a Facebookos csoportban – ide kattintva tudsz csatlakozni (bár elég ciki, hogy még nem vagy tag, na mindegy) – is többször átrágtuk a tagokkal, ám a mostani eset eddig a legvalószínűbb, bár ezt is meg lehetne cáfolni más elmélettel.

A következő a lényeg: Rihanna 8. albuma, az ANTI. Ez a korong már több mint 2 éve lebeg a levegőben, folyamatosan tolták a megjelenési dátumát egyre távolabb, holott 3 (!!!!) beharangozó dal is megjelent és mindegyikhez készült videóklip is: FourFiveSeconds, American Oxygen, Bitch Better Have My Money. A legelső a napokban volt 1 éves, szóval eléggé … hát … érdekes a szitu.

Na már most, mondjuk ki kerek perec: 2015. november 6-án, november 20-án és karácsonykor is meg akarták jelentetni az albumot, ám MINDIG közbejött valami. Többek között Adele óriási visszatérése, Travis Scott kínlódása az album körül, meg még több apróbb dolog, ami miatt egyszerűen NEM készült el az album. (Azon sem lepődnék meg, ha azóta ez már a 9. albuma lenne az énekesnőnek, és az eredetileg 8. albumot a kukába dobták volna…).

2016 beköszöntött, ezzel vészesen közeledve február végéhez, amikor Rihanna elkezdi (kapaszkodjatok) az ANTI VILÁGTURNÉJÁT. Ismétlem: “ANTI VILÁGTURNÉ”. “ANTI”. Úgy, hogy január 26-a van, és nem jelent meg az ANTI album. Értitek mit akarok mondani ezzel, ugye? A legviccesebb az lenne, ha a turné előtt 1-2 nappal jelentetné meg a korongot, és az emberek a koncerten csak dúdolgatnák az új számokat, mert rohadtul nem volt idejük megtanulni a dalszöveget. Ha-ha! 😀

Na, de ilyen nem lesz, bízzunk benne. UGYANIS! Csodák csodájára, a tegnapi nap folyamán Rihanna feltöltött Twitter oldalára egy fotót, ezt:

– miszerint a barbadosi szépség éppen az ANTI albumot hallgatja a 2,2 millió forint (aprópééééénz….) értékű fejhallgatójával, azaz … dobpergés: ELKÉSZÜLT AZ ALBUM. Finító! Ezt követően a rajongók elárasztották a Twittert a #ANTIisFinishedParty hashtagekkel, amelyek közül Rihanna is kedvelt párat a közösségi oldalon.


Aztán egy rajongó privát üzenetben megkérdezte, hogy “Mikor jelenik meg az album?”, amelyre RiRi válaszolt: “Szuper hamar” (úh, magyarul de szarul hangzik, szóval maradjunk annyiban, hogy “Super Soon“). Eddig mindig azt válaszolta, hogy “Soon”, most már “SUPER soon”. Érdekes.

AZTÁN! Pár órája bekedvelt egy olyan megosztást, amelyben a rajongó most péntekig visszaszámol: “3 napunk van péntekig.”


Ez eddig a legerősebb találgatás, Rihanna legkorrektebb utalása az album megjelenésére. Mármint, értitek… minek kedvel be egy olyan megosztást, amelyben konkrét napra utal egy rajongó?

Viszont ne feledjük el, hogy van a tarsolyban egy másik dátum is, amely nagyon logikus lehet. Február 7-én lesz a Super Bowl, ahol a Coldplay és Beyoncé fog fellépni, ám pletykálják azt is, hogy Rihanna is fel fog bukkanni a színpadon. Ezt követően pedig február 15-én lesz a Grammy díjátadó. Ehhez a két eseményhez egy promó videót készített az CBS csatorna, tippeljetek kivel… Rihannával! Így ez erősen arra hajaz, hogy a díjátadón fellépő lesz, a Super Bowlon meg esetleg meglepetésként társul a Coldplayhez. Azaz több millió néző = tökéletes lehetőség megjelentetni az albumot. Így február második illetve harmadik hete is erőteljesen játszik az album megjelenését illetően.

Szerintetek mikor fog megjelenni az album?


Megosztás: