ALBUMPREMIER: The Biebers – The Biebers

A The Biebers nevű formáció valószínűleg minden magyar embernek ismerős, hiszen a 2013-as nyár egyik gigaslágerét sikerült kiadniuk, mégpedig „Sorry” címmel. A videót azóta több mint 2 millióan nézték meg a YouTube-on, ami nem kevés! Emellett több fesztiválon is felléptek, például az idei Sziget Fesztiválon a Nagyszínpadon kaptak helyet! A zenekar azóta gőzerővel dolgozik saját nevükkel ellátott debütáló albumán, mely két napja már elérhető a Deez-eren, és október 29-én már meg is vásárolható. Nem elfelejteni az A38-as Hajón lévő lemezbemutatót ugyanezen a napon! A 19 dalt tartalmazó debütáló albumuk pedig egy szóval világszínvonalú. Tökéletes mainstream-pop album, ami egészen egyedülálló a mai magyar piacon.
A banda nem mellékesen október 28-án jelenteti meg legújabb klipjét is, mely a „Love How It Tastes” c. dalhoz készült – és a következő üzenetet szeretnék vele közvetíteni: „a szeretet kortól-nemtől-vallástól-bőrszíntől-származástól független”. Amúgy a Biebers-nek nem ez az első hasonló témájú felszólalása. A „Sorry” c. dalukat is átírták már a Nyitottak Vagyunk megmozdulásra.
Az albumot meghallgathatjátok lejjebb, illetve ide kattintva a Recorder-en olvashattok minden dalról egy keveset a zenekartól!