DALPREMIER ― Tolvai Reni nemzetközi lehetőséget kapott!

A népszerű énekesnőt nem első alkalommal kérik fel nemzetközi produkcióra, de sportverseny kampánydalát idén készített először. A novemberi IFBB Fitness Világbajnokság hivatalos számát Reni nemcsak énekli, hanem szerzőként is részt vett a munkálatokban. A „Fire” című dal másik érdekessége, hogy a hangszerelésben a fitnesz bajnok, Kocsis Alexandra is közreműködött, akinek ez az első kikacsintása a zenei piacra.
Tolvai Reni FIRE című dala igazán energikus, pörgős, hiszen egy fitnesz versenyen elengedhetetlen a felfokozott és erőtől duzzadó hangulat. Az énekesnő számai mindig is sokszínűek voltak, de személyiségéhez nagyon közel áll a pörgés és a tánc, így ez is szempont volt a dalválasztásnál.

Nagyon örültem a felkérésnek, hiszen ezen a nemzetközi versenyen sok ország sportolója lesz jelen és büszkeség nekik énekelni. Nem szerettem volna, ha csak a sportról szól a dal, inkább a versenyszellemre és a küzdelemre, kitartásra fókuszáltam. Nemcsak egy élsportoló küzd, hanem az átlagemberek életében is van olyan, hogy valamit nagyon szeretnének elérni és ezért erőn felül teljesítenek, hogy a legjobbak legyenek. Ezt az érzést szerettem volna a dalomban átadni, melynek címe Fire, vagyis magyarul tűz. A bennünk rejlő erőt szimbolizálja! – mesélte Tolvai Reni.

Az IFBB FITNESS VILÁGBAJNOKSÁG novemberben Budapesten kerül megrendezésre, ami életem egyik, ha nem a legnagyobb kihívása és állomása. Nagyon örültem a lehetőségnek és óriási megtiszteltetés, hogy a verseny hivatalos dalában én is szerepelhetek, ezzel népszerűsítve a sportot is. Egy fontos projekt és lehetőség ez számomra, nem gondolom, hogy DJ-ként szerepelni fogok bármikor is, de soha nem lehet tudni, mit hoz a jövő – mondta Kocsis Alexandra.

A FIRE hamarosan hallható a rádiókban, valamint heteken belül klip is készül hozzá!