Playback-gyanú? Ellie Goulding nyitotta meg az AFL Nagydöntőt

Ellie Goulding napjaink egyik legkelendőbb európai énekesnője, pár napja már Ausztráliában tartózkodik. Tegnap az AFL nagydöntőt nyitotta meg a két legsikeresebb dalával, a “A szürke ötven árnyalata” c. film betétdalával, a „Love Me Like You Do„-val illetve 2013-as gigaslágerével, a „Burn„-nel. Az első pillanatokban elindult az egyik dal alapja, majd rá pár másodperccel a másik dalé is – mindkettő Ellie előre felvett vokáljaival. Látható a videón, hogy az énekesnő is zavartan lépked a színpadon, míg le nem állítják, s újra nem kezdik rendesen. A videóban hallható, hogy Ellie hangja egyáltalán nem olyan, mint amit megszokhattunk tőle, sokszor hamiskás és erőtlen, illetve néha már szenved a hangok kiéneklésekor, miközben menne neki. Utólag kiderült, hogy lebetegedett és valószínűleg ezért is folyamodtak ehhez a megoldáshoz.

Ez már elég okot adott az internetezőknek, hogy Goulding-ot sok-sok negatív kommenttel bombázzák, aki csak ennyit fűzött hozzá a történtekhez:

Imádom, amikor az emberek azt hiszik, hogy playbackelek, milyen kedves bók 🙂 Hol találok egy jó vega éttermet Melbourne-ben?

-csiripelte az énekesnő a történtek után.

Manapság Ellie elég sok negatív kommentet kap. Pár napja az Instagram profilján fakadt ki egy képe alatt, míg egy két napja azt jelentette ki, hogy nem kap elég támogatást az emberektől s a médiától, hiába teszi oda a fellépésein száz százalékosan magát.