Sztárparádé ― Így zajlott az idei iHeartRadio Music Festival!

Idén már 5. alkalommal (2011 óta) került megrendezésre az iHeartRadio saját 2 napos zenei fesztiválja, az iHeartRadio Music Festival. A 2015-ös eseményen olyan előadok léptek színpadra többek között, mint Demi Lovato, Jason Derulo, Fall Out Boy, Tove Lo David Guetta, Sam Smith vagy Nick Jonas.


DEMI LOVATO péntek este lépett a színpadra, a show-ját vadonatúj dalával, a „Cool for the Summer„-rel nyitotta és olyan dalai csendültek fel még az estén, mint a „Neon Lights„, „Heart Attack„, vagy a „Really Don’t Care„. Az énekesnő mellé Stephan Jenkins csatlakozott, és közösen előadták a „Third Eye Blind” című dalt.NICK JONAS szombat este varázsolta el a fesztivál résztvevőit, hiszen fellépése alatt olyan dalokat adott elő, mint a „Jealous„, „Chains” vagy a „Teacher„!

A jóképű, 26 éves amerikai művész, PRINCE ROYCE szombat este kapott lehetőséget arra, hogy megmutassa a közönségnek, hogy milyen tehetséges. A srácnak egyébként már több albuma is megjelent, de az igazi áttörést csak az idén megjelenő DOUBLE VISION címre keresztelt korong hozta meg számára. Olyan dalokkal állt színpadra tegnap este, mint a „Back It Up” vagy a „Lucky One„.

Jason-Derulo
Talk Dirty„, „Wiggle„, „Cheyenne„, „Want To Want Me” .. ugye Nektek is JASON DERULO jutott ezekről a dalcímekről az eszetekbe?! A 25 éves amerikai tehetség péntek este „szexizett” a színpadon egy bő 20 percet, ezalatt pedig az előbb felsorolt dalait adta elő.

tumblr_nuys0aqOkB1rhvnljo1_1280

Korát meghazudtolva ismét dívaként tündökölt a latin művésznő, JENNIFER LOPEZ. A szombati esti fellépését „Booty” dalával indította el, ezután olyan dalai csendültek fel, mint az „On the Floor” vagy a „Jenny from the Block” .. de még Alvaro Soler is csatlakozott hozzá egy dal erejéig a színpadra, így előadták közös dalukat, a „El Mismo Sol„-t!

tumblr_nuyo35v3qs1u8cawko1_500

A manapság igen nagy népszerűségnek örvendő kanadai énekes/dalszerző, THE WEEKND is megcsillogtatta tehetségét szombat este. Repertoárjában olyan dalait adta elő élőben, mint a „The Hills„, „Losers” vagy a toplistákat is meghódított „Can’t Feel My Face” című szerzeményét!


..és még ők is felléptek az iHeartRadio zenei fesztivál keretein belül!

Hozier

Kanye West


Coldplay

Kenny Chesney

Duran Duran

Lil Wayne

Sam SmithFall Out Boy
Lil’ Kim feat. Puff Daddy & MGK

The Killers

David Guetta