Jogod van a szeretethez! ─ Megérkezett LAKATOS MÁRK legújabb klipje! Te Zsuzsi-e vagy?

Nem ez volt az első alkalom, hogy az egyik legismertebb magyar stylist, LAKATOS MÁRK a zenei pályán csillogtatta meg tehetségét, de most egy igazán komoly kampány miatt tett meg újra mindezt!
hrz4dfg1

MÁRK a dalt egyébként a 5FORLOVE – Rights for love, Jogod van a szeretethez! kampány népszerűsítéséhez készítette el, ismerős is lehet, hiszen a Sickratman egyik legismertebb, „Buzi-e vagy?” című dalának a feldolgozása, természetesen cenzúrázva! A kezdeményezéshez olyan neves magyar sztárok adták arcukat, mint Alföldi Róbert, Árpa Attila, Bangó Margit, Király Linda, Odett, Till Attila, Tóth Gabi vagy Kiss Ádám.
(A teljes névsor: Alföldi Róbert, Árpa Attila, Bangó Margit, Behnam Lotfi, Élő Márton, Erdélyi Zsolt Superman, Fenyő Iván, Gryllus Dorka, Hajós András, Herczeg Zoltán, Hlatky-Schlichter Hubert, Kamau Makumi, Király Linda, Kiss Ádám, Kótai Mihály, Kovács Geri Gerrison, Kulka János, Lakatos Márk, Mautner Zsófi, Miskovits Marci, Müller Péter Sziámi, Nagy Ervin, Novák Angéla, Polgár Odett, Paizs Miklós Sickratman, Papp Gergő, Papp Szabi, Péterfy Bori, Sena Dagadu, Simon Kornél, Stohl András, Sugár Bertalan, Takács Zoltán Jappán, Till Attila, Tóth Gabi, Wossala Rozina)

„Nemrég egy partin játszottam le Sickratman „Buzi-e vagy?” című számát, és a rabjává váltam. Zseniális a szöveg, nagyon pontosan írja körül, hogy az emberek általában milyen sztereotípiák alapján skatulyáznak be másokat.” – árulta el Márk az index.hu-nak.
„A káromkodásokat nem prüdériából vettem ki, engem nem zavarnak, de tudom, hogy ez sok embernél kiverné a biztosítékot. Viszont tartom annyira értékesnek a szöveget, hogy szeretném, ha minél több emberhez eljuthatna a tolerancia üzenete.” – mondta a dalról a művész.

forrás: index.hu