Új klippel jelentkezett a francia tinisztár! #DancingWithTheDevil

Marina Kaye mindössze 13 éves volt, amikor megnyerte a La France a un incroyable talent (Got Talent francia változata) tehetségkutatót és ezáltal nagy népszerűségnek örvendett hazájában. Zenei karrierje viszont csak évekkel később, 2014-ben indult be igazán.

2048x1536-fit_marina-kaye
Az eredetileg Marseille-ben született ifjú tehetség eleinte YouTube-os videóival próbált kitűnni és megmutatni tehetségét, így olyan dalokat dolgozott fel többet között, mint KATY PERRY Firework-jét, vagy ADELE Rolling in the Deep-jét. Tehetségére legjobb barátja is felfigyelt, aki tudta nélkül regisztrálta őt egy francia tehetségkutatóba. Olyannyira lenyűgözte a francia közönséget, hogy sikerült is megnyernie a show 6. évadát.

kepcske

2014 februárjában szerződést között a Capitol Records-szal, hogy a kiadó támogatásával megjelentesse első nagylemezét. Debütáló kislemeze Homeless 2014 májusában jelent meg, ezt követte az amerikai hegedűművész, Lindsey Stirling-gel közösen elkészített Sounds Like Heaven című dala. Legújabb kislemeze pedig a Dancing With The Devil címet viseli, amihez elkészített kisfilm a tegnap debütált a csajszi hivatalos YouTube oldalán! Természetesen mindhárom dal felkerült a 17 éves tehetség első nagylemezére, ami FEARLESS címmel került a boltok polcaira idén májusában.

HOMELESS – debütáló klipje, ami 2014. szeptember 11-én került bemutatásra, a kisfilmet pedig Hugo Becker rendezte.

SOUNDS LIKE HEAVEN feat. Lindsey Stirling

*klippremier DANCING WITH THE DEVIL

Live Before I Die (akusztikus verzió)

Freeze You Out (akusztikus verzió)