Íme a sokoldalú tehetség, SHURA vadonatúj klipje! #WhiteLight

Aleksandra Denton, ismertebb nevén SHURA már 2011 óta tevékenykedik a zeneiparban, mint énekes, dalszerző és producer.

Shura-White-Light-2015-1500x1500
A Manchesterben született brit énekesnő már 13 éves korában elkezdett gitározni, majd 16 évesen már saját zenéket próbált felvenni. Az egyetemi évei alatt zenekart alapított, nem sokkal később pedig Hiatus-szal (Cyrus Shahrad) kezdett közös munkába. Több dalt is kiadtak együtt, mint pl. River, Fortune’s Fool vagy a We Can Be Ghosts Now.
SHURA egy kisebb szünet után úgy döntött, hogy újabb dalokat készít és egyben vállalja is azok kreatív munkálatait. YouTube videók segítségével tanulta meg a videoszerkesztő programok kezelését, hogy maga kedvére vághassa és szerkeszthesse klipjeit. Így készült el „Touch” debütáló dalához elkészített kisfilmje is. Ugyanebben az évben még 2 kislemezt dobott ki „Just Once” és Indecision, de még arra is volt ideje, hogy Jessie Ware „Say You Love Me” című dalához remixet készítsen, ami végül fel is került az angol énekesnő 2014 szeptemberében kiadott kislemezére.

A 23 éves hölgyemény szerződést között az Universal Music-kal, hogy a kiadóval közösen termeljék az új dalokat. Idén márciusban meg is jelent a 2Shy, majd legutóbbi kislemeze ebben a hónapban White Light címmel. A dalhoz készült kisfilm pedig tegnap debütált a londoni csajszi hivatalos YouTube oldalán, Noel Paul rendezésével!