JASON DERULO, Pusha T, de még LUDACRIS is érkezik Magyarországra!

Idén is megrendezésre kerül hazánk egyik legnagyobb zenei eseménye, a Balaton Sound Fesztivál. A több napos party-n idén július 8. és 12. között lehet majd részt venni, és egy hatalmasat tombolni.
A szervezők eddig olyan művészeket jelentettek be többek között, mint Tiesto, Hardwell, Zedd vagy Afrojack. A napokban pedig újabb nevek kerültek terítékre, és hivatalosan is megerősítették, hogy idén Jason Derulo, Pusha T, de még Ludacris is tiszteletét teszi eme nemes eseményen.

Világhírű amerikai énekes-dalszerző és táncos, napjaink egyik legsikeresebb és legaktuálisabb R’n’B és pop előadója. A mindössze 25 éves Jason Derulo több mint 45 millió kislemezt adott már el világszerte, válogatni is nehéz Amerikában és Angliában is listavezető slágerei közül: a Talk Dirty, Watcha Say, Wiggle és Don’t Want To Go Home videóit összesen több mint egymilliárdszor (!) látták már Youtube-on. Legutóbbi, negyedik nagylemeze tavaly jelent meg Talk Dirty címmel, vadiúj slágere, a Want To Want Me idén márciusban debütált.

Háromszoros Grammy-jelölt amerikai rapper és dalszerző, a Clipse duó egyik alapítója. Kanye West kiadója adta ki első mixtape-jét majd 2013-as nagylemezét. A My Name Is My Name debüt albumon olyan cimborákkal dolgozott együtt a virginiai rapper, mint Kendrick Lamar, 2 Chainz és maga Kanye West, de ezen felül is számos közreműködés fűződik nevéhez.  Jelenleg King Push című anyagán dolgozik Pharrell Williamsszel. Ahogy Amerikában illik a rap közegben, Pusha T sem kerüli el a rivalizálást, oda-vissza megvolt a beszólogatás Lil Wayne és Consequence esetében is.

Háromszoros Grammy- és kilencszeres BET Awards-díjas amerikai rapper, színész és vállalkozó, a déli hip-hop szcéna egyik leghíresebb és legnagyobb hatású előadója. 1999-ben jelent meg első lemeze, legfrissebb, kilencedik albuma idén március 31-én jelent meg Ludaversal néven. A legfontosabb hip hop és pop előadókkal és producerekkel dolgozott már együtt: Usher, Timbaland, Kanye West, Pharrell Williams, David Guetta, Fergie, DMX és NAS, hogy csak a legnagyobbakat említsük. Színészként legtöbben a Halálos iramban széria Tej Parker karaktereként ismerhetik. Disturbing tha Peace kiadója mellett saját fülhallgatómárkát is piacra dobott már.

forrás: sziget.hu/balatonsound