SP visszatér a zenei pályára?!

BkKexjKCAAEwGrU

A fiatal sokoldalú tehetség legutóbbi albuma 2011-ben jelent meg NEW WAVE címmel. A srác egy jó ideig promózta gőzerővel az 5. stúdióalbumát, még egy lemezbemutató nagykoncerttel is megörvedeztette rajongóit. Nem sokkal később bejelentette félhivatalos visszavonulását, miszerint most más vizekre evezne, és inkább a fotós karrierjét építené.

Nincs új dalom, régivel pedig nem akarok színpadra állni. Számomra fontos, hogy izgalmas és új produkcióval álljak elő. Épp ezért most visszavonultam a zenei pályáról, közben ötleteket gyűjtök meg inspirálódok, hogy ezekből izgalmas, új dalok szülessenek. Egyébként is rengeteg fotós munkám van, és ott van mellette az egyetem is – nyilatkozta a BorsOnline-nak még 2013-ban.

Éder Krisztián hivatalos Facebook oldalán egy igen sejtelmes képet, és bejegyzést tett közzé a mai nap folyamán! Amiből arra tudunk következtetni, hogy hamarosan új dalt jelentet meg. A képen ő maga, és egyik legjobb spanja, Fluor Tomi szerepel, így talán egy újabb slágert kaphatunk a srácoktól!

reunited. workin’ on something really big! #tomika #fluor #kritya #comingsoon #blurredlines #wellhello #krisztianeder #hellosztok

Posted by Éder Krisztián SP on Thursday, April 2, 2015

Később pedig újabb bejegyzést került ki az oldalára, amiben háláját fejezte ki a sorsnak.

nincs csodásabb és felemelőbb érzés annál, mint mikor tehetséges emberekkel közösen alkothatok. ha valamiért, ezért biztosan hálás vagyok a sorsnak.

Posted by Éder Krisztián SP on Thursday, April 2, 2015

A hír cáfolva! Az ifjú tehetség maga reagált megjelent cikkünkre!

„..egyáltalán nincs szó ilyesmiről, teljesen más jellegű projekten dolgoztunk együtt”