BRÉKING! Zayn Malik otthagyta a One Directiont!

Pár perce robbant a hír: Zayn Malik otthagyta a bandát, a One Direction mától kezdve 4-tagúra csökkent!

BBC Radio 1 Big Weekend - Glasgow

A banda hivatalos közleményt adott ki a Facebook oldalukon, amelyet itt láthattok:

a4si8z

Megtudtuk, hogy a koncerteket a jövőben már csak négyen fogják végigtolni, illetve a srácok 5. stúdióalbumán is már csak Liam, Niall, Harry és Louis fog munkálkodni.

Zayn a következőket mondta:

„Az életem a One Directionnel sokkal több, mint azt valaha képzelni tudtam volna. Azonban öt év után úgy érzem, itt az idő arra, hogy kilépjek belőle. Szeretnék elnézést kérni a rajongóimtól, ha valakit elszomorítottam, de azt kell tennem, amit a szívem diktál. Azért lépek ki, mert normális, átlagos 22 éves emberi életet szeretnék, akinek van ideje pihenni és rendelkezik magánélettel. Tudom, hogy négy barátra leltem szert és azt is, hogy folytatni fogják a munkát, hogy a világ legjobb bandája legyenek.”

A banda:

„Nagyon szomorúak vagyunk, hogy Zayn kilép, de teljesen megértjük a döntését, és mellette állunk. Az elmúlt öt év csodálatos volt, rengeteg mindenen keresztül mentünk, örökké barátok leszünk. Mi négyen folytatjuk, készül új albumunk és nyomatjuk ezerrel a koncerteket továbbra is.”

Simon Cowell:

„Szeretnék köszönetet mondani Zaynnek mindenért, amit a One Directionért tett. 2010-ben, amikor először találkoztam vele, már akkor nagyon megszerettem és nagyon büszke vagyok rá. Láttam őt felnőni, nagyon sajnálom, hogy elhagyta a bandát. Ami a One Directiont illeti, a rajongók biztosra vehetik, hogy a másik négy fiú gőzerővel fogja nyomatni továbbra is.”

:(((((