Újra csúcson a Tokio Hotel? #FeelItAll

Múltév októberében jelent meg a Tokio Hotel ötödik nagylemeze KINGS OF SUBURBIA címmel az Island és a Polydor támogatásával!

fiaimage

Az album előfutára és promóciós anyaga még szeptemberben debütált Run Run Run, ami még Kelly Clarkson vadonatúj albumára is felkerült! Ezt követte Girl Got a Gun, a dalhoz készült videó igen abszurdra sikeredett, így még cenzúrázni is kellett néhány jelenet miatt. Első hivatalos kislemezként a Love Who Loves You Back szerzemény jelent meg, ehhez pedig egy túlfűtött, pikáns klip került bemutatásra. A német származású srácok időközben turnéra indultak, hogy minél több helyen betudják mutatni, illetve reklámozni visszatérő albumukat! A turné első szakasza most, márciusban vette kezdetét, és több helyszínen már minden jegy elkelt.
A banda emellett nem hanyagolja az album promotálást sem, hiszen második hivatalos kislemezként a Feel It All-t jelentetik meg, ami március 27-től kezdik el játszani a rádiók, és tervek szerint még aznap közzé teszik a vadonatúj klipet is. A dalt az ikerpár (Tom Kaulitz, Bill Kaulitz) mellett Joacim Persson és David Jost szerezte.

A dal magyar fordításáért KATT IDE!