Ilyen rúsnya lett Charli XCX! #Famous

A lázadó tinisztárnak érkezik vadonatúj klipje, amiben megvillantja csúnyábbik arcát!

Charlie XCX. Photograph by Graeme Robertson
2014 decemberében került a boltok polcaira CHARLI XCX legújabb korongja, olyan szerzeményekkel, mint a „Boom Clap„, „Break the Rules” vagy a „Doing It„, ami Rita Orával közös verzióban is elkészült! Legújabb kiadványai sorra kerülnek fel a slágerlisták élére, és kúsznak fel a rádiós lejátszási listákon. Tehát a csajszi hazája (London) mellett, már Európát, de az Egyesült Államokat is meghódította karizmatikus, de sajátos stílusával.
Az angol énekesnőnek már most be van táblázva koncertekkel és fellépésekkel az egész nyara, hiszen számtalan fesztiválon fog megjelenni, köztük lesz a Balaton Sound is, ami idén július 8-12. között kerül majd megrendezésre Zamárdiban.
Még mindig tart 2. nagylemez SUCKER promotálása, amiről 4. hivatalos kislemezként a Famous című dal kerül majd kiadásra, aminek központi témája ismét egy féktelen, vad éjszaka, ahol mi vagyunk azok a bizonyos ‘híresek. A dalhoz már elkészült a kisfilm, amiből egy kisebb részletet a napokban tettek közzé. A rövid betekintőből kiderül, hogy a 22 éves tehetség most egy merőben más arcát mutatja meg. A klippremier áprilisban várható!