Visszatér a Tokio Hotel – jön az új album!

Most már hivatalos: 2014. október 3-án megérkezik a négy éve várt album a Tokio Hoteltől, amely a Kings of Suburbia címet kapta.

Az album borítója! Kép: Bill Kaulitz / Instagram

Tegnap a német zenekar előbb az énekes, Bill Kaulitz Instagram-profilján osztott meg egy képet az új lemez borítójáról, majd a hivatalos holnapjukon közölték a címet és a megjelenés dátumát is – ezután az internetet elözönlötték a különböző német híroldalak cikkei a régóta várt albumról.

Immár hivatalos: a Tokio Hotel vadonatúj albuma, a Kings of Suburbia október 3-án piacra kerül, szeptember 5-től pedig előrendelhető a német Amazonon és az iTuneson.

Három változatban lesz kapható: a standard változat a 11 szerzeményből álló albumot takarja, a második változathoz jár egy DVD is, amelyen a Kaulitz-ikrekkel készített bensőséges interjúk tekinthetők meg, amikor a stúdiójukban az album készítéséről nyilatkoztak.

hirdetés
A Super Deluxe változat az album és a DVD mellett tartalmaz négy bónusz dalt, az összesen 15 dalt tartalmazó vinyl albumot, egy több, mint ötvenoldalas fotóalbumot (korábban kiadatlan képekkel és az album promóciós fotózásakor készített fényképek csúcsminőségű darabjaival), valamint két kazettát, amelyen korai Devilish-demófelvételek hallhatóak (ez volt a Tokio Hotel előző neve, még mielőtt felfedezték volna őket).

A srácok nemcsak a borító képét osztották meg, hanem egy fotót a Kings of Suburbia fotózásáról is.

Forrás

Megosztás: