Lady Gaga csatlakozott a Queen + Adam Lambert formációhoz

Különleges meglepetés várta a zeneszeretőket Sydney-ben: a Queen + Adam Lambert 30. állomásához csatlakozott Lady Gaga, és előadott a frontemberrel egy duettet.

„Annyit hallunk, Radio Ga Ga” – énekli a Queen legendás számukban, a Radio Gagában, ahonnan egyébként maga az anyaszörny örökölte a nevét. Nem meglepő módon, Gaga nagy rajongója így az együttesnek és már a turné elején leszögezte, hogy szeretné megnézni a Queen + Adam Lambert formációt élőben.

Ennek ellenére, nagy meglepetés érhette az ausztrál lakosokat a formáció sydney-i koncertjének második, telt házas napján az Allphones arénában, hiszen a híres énekesnő nemcsak a VIP-szektorból kísérte figyelemmel a koncertet, de csatlakozott is Lamberthöz egy szám erejéig, az Another One Bites The Dusthoz.

A Tina Turnerre hajazó imázshoz Gaga most hozzárendelt stílusosan egy aranykoronával díszített bársony kezes-lábast, ami tökéletesen passzolt Lambert Versace-szereléséhez. A 28 éves énekesnő produkciója nem volt hibátlan, hiszen nemcsak a ritmusban, de a dalszövegben is tévesztett, amiben Adam segítette ki, jó párszor. A közönség mindennek ellenére, élvezte a showt, és úgy gondolta, a két énekes remekül passzolt egymáshoz, miközben kedves volt Adamtől, hogy segíteni próbálta a Queen-dalszövegekben nem annyira jártas Gagát.

Több kritikus nem győzi hangsúlyozni, mennyire súlyosak Freddie Mercury egykori cipői, és hogy a Queen slágerei könnyen mondhatóak torokégetőnek, még olyan énekesek számára, akik több tíz éve tanulják a szakmát. Lambert próbálja show-ról show-ra a saját képére formálni a számokat, és a saját módján értelmezni őket – gyakorlásra volt ideje, ez már a harmadik együtt működése az ikonikus rockbandával. ” Lady Gaga nem volt hibátlan a kemény rockban, de jó hangulatot csináltak a jelenlévőknek, így ez az, ami igazán számít„ – írta kritikájában az egyik ausztrál zenei honlap.

„Ma esti selfiem, a meglepetés vendégünkkel, Lady Gagával” – Brian May, Twitter

“Nagyon jól éreztem ma magam, Gaga” – Adam Lambert, Instagram

“Királynők” – Lady Gaga, Instagram

Forrás: Vivien, Starity.hu

Megosztás:

Kövess Instagramon!
A követéssel egyben támogatod munkánkat, valamint nem maradsz le exkluzív tartalmainkról sem!