Új Kurt Cobain életrajzi film a láthatáron

Courtney Love évek óta ígérgeti a Charles R. Cross műve alapján készített Cobain életrajzi filmet, ám úgy fest, még alsó hangon egy évet kell várnunk a remekműre.

MTV Unplugged: Nirvana

Kurt Cobain özvegye, Courtney Love évek óta lázban tartja a Nirvana-rajongókat egy esetleges Cobain életrajzi film reményével, ám úgy tűnik, hogy az énekesnő ezúttal valóban belevág a projektbe, melyről nemrégiben az Inquirer Entertainmentnek nyilatkozott.

A biográfia forgatása úgy körülbelül egy éven belül megkezdődik majd. Nem szeretném megnevezni a lehetséges szereplőket, mert nem szeretnék vészmadár lenni vagy elkiabálni valamit, de mindannyian 25 év körüliek és szőkék, nagyszerűek és a következő Brad Pittek. Nem szeretnék én lenni az, aki dönt ebben a kérdésben. Ezt ráhagyom az ügynökségre, akik nagyon jók ebben, ugyanakkor van beleszólásom a döntésbe” – nyilatkozta Courtney, aki azt is elárulta, miszerint a Creative Artists Agency segíti őt a szereplők kiválasztásában.

Az énekesnő azt is elárulta, hogy többen próbálkoztak a közelébe férkőzni egy-egy szerep kedvéért, ezért is döntött úgy, hogy a döntés jogát átadja az ügynökségnek. „Néhány édes, szőke, tragikus és nagyszerű színész fiú becsapott engem, tudod miért? Kurt szerepét akarták. Ezért ruháztam át a döntés jogát az ügynökségre. Én nem vagyok Cecil B. DeMille vagy ilyesmi. Nem én akarok az egyetlen producer lenni ebben a projektben.”

Courtney abba is beavatta az Inquirer riporterét, miszerint szeretné, ha a film valóban a Nirvanáról szólna és élethű lenne, így ahogyan neki, úgy Kurttel közös lányának, Francesnek, valamint a Nirvana másik két tagjának, Krist Novoselicnek és Dave Grohlnak is van beleszólása a forgatásokba, melyek leghamarabb egy éven belül kezdődnek majd meg.

Forrás: www.starity.hu

Megosztás:

Kövess Instagramon!
A követéssel egyben támogatod munkánkat, valamint nem maradsz le exkluzív tartalmainkról sem!