Demi Lovato imádja a tetoválásait!

KatherineTyler for iHeartRadio

Aki ismeri Demit, tudja jól, hogy megszállottja a tetoválásoknak. Egyenlőre nem bánta meg a mintákat és mindegyiket büszkén viseli, számára mindegyik fontos és különleges. Nem rég az iHeartRadionak nyilatkozott a tetoválásainak jelentéseiről.

Az iHeartRadio riportere arról kérdezte, hogy hány darab van neki, amire mosolyogva csak ennyit válaszolt:

„Ez egy nehéz kérdés, mert már teljesen elvesztettem a fonalat. Nehéz megmondani, mert például a Stay és a Strong külön, vagy egybe számoljam? Vagy például a madaraimat? Aztán még ott vannak a tollaim, amik egy régebbi tetoválásomhoz kapcsolódnak. Szóval, fogalmam sincs. Ez lehet 10, de akár 26 is!”

Elárulta, hogy 16 éves volt, amikor az első tetoválás elkészült, ami Bethany Dillon „Beautiful” című dalából származik:

„Az első tetoválásom egy dalszövegrészlet a jobb oldali bordámon, ami így szól: You make me beautiful. Ez egy keresztény dal, így amikor bárki megkérdezi, hogy kihez szól, azt felelem, ‘Istenhez!’ 16 éves voltam,  és egy tetováló lakásán készült Los Angelesben, eléggé kezdetleges volt, de annyira szerettem volna már.  Néha csupán lázadásból teszek dolgokat, ez például pont olyan volt, ezért is készült el ilyen fiatalon.”

Pár hónappal ezelőtt a karjára varratta Afrikát:

„Legutoljára egy időben kettőt is csináltattam, mert általában így szeretem elintézni. Afrikát tetováltattam magamra. A 21. születésnapomon látogattam el Kenyába, ami egy nagyon inspiráló utazás volt számomra, és úgy érzem, hogy óriási hatással volt az életemre. Kenyát szerettem volna, de az emberek tuti mindig azt kérdezgették volna, hogy ‘Mi ez?’ Ezért került fel inkább egész Afrika.”

Untitled-122

A két csuklóján lévő Stay Strong felirat talán a legnépszerűbb, hiszen a rajongói is nagyon sokan magukra varratták ugyan abból a célból, amiért Demi. Ráadásul ez a felirat lett később a dokumentum filmjének címe is:

„Azt hiszem, számomra ennek van a legfontosabb jelentése. Az első tetoválásaim közé tartozik. Mikor elhagytam a rehabilitációs központot, az első utam oda vezetett, hogy megcsináltassam, mert a rajongóim az ott töltött idő alatt folyamatosan ezt a két szót hajtogatták nekem, és sokat segített ebben az időszakban, szóval, ha bármikor úgy érzem, hogy kezd kicsúszni alólam a talaj, csak rájuk nézek.”

Untitledasasd

Jobb kezén lévő kereszt tetoválása az Isten iránti hitét fejezi ki. A Ryan Seacrestnek elmondta, hogy ő maga elkötelezett keresztény és szeretné, ha a rajongói minden alkalommal látnák ezt, amikor a mikrofonhoz nyúl.

Ezeken kívül még több tetoválást is készített Demi. A füle mögött egy kék toll, az ujjain Peace és Rock n Roll felirat, a lapockájára 4. albumának megjelenésének napján tetováltatta fel a ‘Now I’m a Warrior” feliratot, a lábfejein ‘Let Go &’ ‘Let God’ felirat szerepel, a bal csuklóján pedig egy római 3-as is szerepel. Demi a tetoválásaival is úgy van, mint a hajszínével… soha nem tudhatjuk mikor akar újítani.

Viszont a legnagyobb meglepetést 2012 végén okozta, amikor 12 madár mintáját varratta a karján lévő „faith” (hit) felirattól repülnek a „strong” (erős) felirathoz. Deminek fel sem tűnt, hogy hány madarat varratott magára:

„Szerettem volna még több tetoválást. Egészen addig sosem volt nagyobb tetkóm, és annyira izgatott lettem, hogy még akkor este elkészült. Van egy barátom, akinek a barátja Kat Von D-vel dolgozott, és így ez a barát délután 4 órakor felkereste ezt az ismerősét, de a srác akkor épp nem tartózkodott a városban, Kat viszont igen, akihez jóval előtte be kell jelentkezni. De az egész annyira spontán volt, hogy ennek így kellett történnie, és így is lett. Imádom a szabadságot, amit ezek a madarak képviselnek és nincs különösebb oka annak, hogy mért 12 készült belőlük. Aztán egyik nap egy barátom, akivel a Sober házban laktam együtt abban az időszakban, megkérdezte, ‘Szóval, miért… Hány van belőlük?’ én meg erre, ‘Nem tudom. Egy, kettő, három, négy, öt, hat, hét, nyolc, kilenc, tíz, tizenegy, tizenkettő. Hűűű, ez nem szándékosan lett így.’ Olyan volt, mintha Isten rendezte volna el így, mert abban az időszakban a 12. fázison dolgoztam a Sober házban, nyilván ennek tényleg így kellett történnie.”

Untitled-sff

A madarak nem nyerték el Demi anyukájának a tetszését. Miután elkészült a tetoválás Dianna csúnyán összeveszett Demivel, mert szerinte hiba volt ilyen nagy motívumot magára varratni.

„Volt egy nagy veszekedésem anyukámmal, amikor elkészült a madarakat ábrázoló tetoválás a karomra. Mindez azért történt, mert neki más megítélése van a tetoválásokról, mint ez én generációmnak és nagyon nehéz megértetni vele, hogy ez olyan, mint a művészet a bőrödön. Valami olyasmi, aminek jelentése van. Anyukám a kisebb tetoválásaimat nem bánja annyira, de emiatt hatalmasat veszekedtünk. Nem reagált rá jól, végül magára hagytam. Ez számomra nagyon rossz volt.”

A későbbiekben viszont nagyobb szerepe is lett a madaraknak, hiszen Demi első könyvének borítóján is ezek a madarak szerepelnek. A könyv a Staying Strong címet kapta. Az év minden napjára jut 1-1 idézet, tanács és cél Demitől.

Nyerd meg Te Demi inspiráló könyvét a Music Daily-n, a Ciceró Könyvstúdió felajánlásával!
3 könyvet sorsolunk köztetek.
Az első könyvért ITT játszhattok, amit július 12-én sorsolunk ki köztetek.
A második könyvért az első Music Daily buli eseményénél játszhattok ITT.
A harmadik könyvet pedig július 25-én sorsoljuk ki a rendezvényen az ott megjelenő követőink között! 🙂