Mi már döntöttünk: íme az egyik “Music Daily Hangja” győztes!

mdhang

Hosszú és izgalmas hetek után végre elérkezett a pillanat, amelyet 24 nevező már olyannyira várt. Ugyanis 24 dalt kaptunk az aktuális, a Music Daily Hangja versenyünkre. A nevezőket öt szerkesztő (Szabi, Vivien, Klau, Tomi és David) végighallgatta és egy rangsort állított fel. Eme rangsor alapján került ki az általunk gondolt legjobb, azaz a “mi” győztesünk, tehát az egyik nyertes. A másik nyertest pedig TI döntitek el egy szavazás keretén belül.

No, de akkor nem is húznám tovább az időt. Az általunk kialakított pontok alapján a Music Daily egyik hangja nem más lett mint…

SOMOSI AMBRUS

Gratulálunk Ambrus! Nyereményed 1 páros belépőjegy a július 25-én megrendezésre kerülő első Music Daily bulira! Emellett ezen a bulin (amennyiben szeretnéd) előadhatsz egy általad kiválasztott dalt is a jelenlévők számára! Plusz, együttműködés esetén, s amennyiben igényt tartasz rá: Bár nem profi stúdióban, de egy igényesen kivitelezett SAJÁT DALT (zenei alap, dalszöveg) készítünk neked, amennyiben lehetőség nyílik a tényleges közös munkára. (Erről majd privátban a továbbiakban.)

No, de most itt a TI időtök! Döntsétek el, hogy a bent maradt 23 nevező közül ki az az egy, aki Ambrus mellett bátran megérdemelné a Music Daily Hangja címet!

KLIKK IDE A NEVEZŐKÉRT ÉS A SZAVAZÁSÉRT!

A szavazás július 07. 20:00-ig tart.

Megosztás: