Kiadót nyitott Katy Perry

Az énekesnő komoly üzleti vállalkozásba kezdett: megnyitotta saját kiadóját a Capitol Records leányvállalataként, a Metamorphosis Musicot.

Az első művész, aki szerződést írt alá Katy Perryvel, nem más, mint az énekesnő jó barátja, Ferras. A két előadó nem tétlenkedett, már meg is jelent Ferras önálló EP-je és a Legends Never Die kislemez, amin Perry is közreműködött, emellett a producere is ő volt.

Érdekesség, hogy már korábban is duetteztek együtt a Rush című számban, valamint Ferras részt vesz két hétig Katy Prismatic világ körüli turnéján is, ahol saját zenéjét is promotálja majd.

„Ferras egy olyan férfi, akinek üzenete van, egyedi és lírai módon kommunikál az ő szemszögéből az életről. Ez az egész arra késztet, hogy minden hangjegyére figyelj – mondta Perry nyilatkozatában. – „Az EP Speak in Tongues dala olyan mély érzelmekkel fűtött, hogy azt kívánom, bár én írtam volna. Hiszem azt, hogy ő olyan előadó, akit érdemes figyelni, miközben kibontakozik. Izgatott vagyok, hogy a világ hallhatja a zenéjét online és most már a turnémon is.”

Ferras 2007-ben szerződött le a Capitolhoz, ugyanabban az évben, amikor Katy és Sarah Hudson, aki a második előadó a kiadónál: „Minden tiszteletem Katy Perryé, hogy elindította a saját kiadóját és duettet csinált Ferrasszal! Örömmel jelentjük be, hogy együtt dolgozunk Sarah Hudsonnal is.” – árulta el a Twitteren Dr. Luke.

A sztárvilágból elsőként gratulált közös barátjuk, Adam Lambert, akinek Ferras már több dalt szerzett, de mellette írt már számokat Ricky Martinnak és Katynek is.

Forrás: starity.hu

Megosztás:

Kövess Instagramon!
A követéssel egyben támogatod munkánkat, valamint nem maradsz le exkluzív tartalmainkról sem!