Legyél Te! a MUSICDAILY hangja!

10335561_650881888300358_212214672_o

A MusicDaily megrendezi első tehetségkutatóját! Ha szeretnéd magad megmutatni az országnak és úgy érzed van tehetséged, ne várj tovább, itt a lehetőség!

Jelentkezési feltételek:
– Készíts egy videót magadról, ahol kedvenc vagy saját dalodat énekeled!
– Töltsd fel a videót a saját Youtube csatornádra!
– Küldd el a videó linkjét ide: [email protected] vagy a hivatalos facebook oldalunkra privát üzenetben!

FONTOS!!! A saját hangodra vagyunk kíváncsiak! Megkérünk minden jelentkezőt, hogy hangszínjavítást ne végezzen el a versenyre beküldött dalukban, fontos, hogy élőben el tudja énekelni!
CSAK olyan felvételeket fogadunk el, ahol látjuk, hogy Ti énekeltek! Olyan videó, amin képek mennek és alatta az ének, az nem érvényes! Mindenképpen látni akarjuk, hogy az az énekhang tényleg azé, aki jelentkezett!

A versenyre Június 20-ig jelentkezhettek! Minden beküldött videót megnézhettek majd a weboldalunkon. Június 20 után elindul egy szavazás, ahol leadhatjátok a szavazatotokat a kedvenc előadókra!
Két nyertesünk lesz! Az egyik nyertest a MusicDaily szerkesztői fogják kiválasztani, a másik nyertes pedig az oldal követői által legtöbb szavazatot kapott előadó lesz.

A nyeremény nem más, mint 1-1 páros belépő a Július 25-én megrendezésre kerülő első MusicDaily partyra + az új feldolgozásait, dalait közzétesszük az oldalunkon!
A MUSICDAILY Hangja, a szerkesztők által választott nyertes élőben léphet fel a Július 25-én megrendezésre kerülő első MD Party-n, a meghívott sztárvendégeink előtt!
ÉS! Ha mindez nem lenne elég, együttműködés esetén, s amennyiben a nyertes igényt tart rá: Bár nem profi stúdióban, de egy igényesen kivitelezett SAJÁT DALT (zenei alap, dalszöveg) készítünk neki, amennyiben lehetőség nyílik a tényleges közös munkára. 

Ha úgy érzed esélyed van a győzelemre, hajrá!!! JELENTKEZZ MOST!!!