A mellrák ellen harcol Demi Lovato!

tumblr_n37i9rbjsu1roewk4o1_1280

Köztudott, hogy a fiatal énekesnő azok közé tartozik, akik ahol és amikor csak tehetik, segítenek a rászoruló és beteg embereken.
Több éve már, hogy tagja a We Day, a unite4:good és a Free The Children alapítványoknak. Legutóbb Afrikában töltött 10 napot, ahol egy iskola építésében is segédkezett. Bulizás helyett jótékonykodással töltötte be 21. életévét!

demi-lovato-21-birthday-africa

Demi létrehozott egy saját alapítványt is, a Lovato Treatment Scholarship programot, amely a mentális problémákkal küzdő fiataloknak próbál segíteni. A világon a legtöbb halálos áldozatot a mellrák okozza a nők körében, ezért Demi nővérével, Dallas Lovatoval összefogott és közösen csatlakoztak az Avon Globális Mellrákellenes programjához. Az énekesnő nővére 41 millió forintot tűzött ki célul, ám ezt többszörösen is sikerült felülmúlni, miután Demi twitterén keresztül hívta fel a figyelmet a programra. A számláló pár órán belül elérte a 156 millió forintot, ami azóta is csak növekszik! Demi büszkén köszönte meg rajongóinak a támogatást:

„Könnyeket csal a szemembe, ahogy látom, milyen jó szívvel adományoznak a Lovatics-jaim. (nem számít, ki mennyit) köszönöm a támogatásotokat!”

Demi nem kevesebb, mint 115 millió forinttal járult hozzá az eddigi összeghez, mindezt névtelenül tette meg, de szinte azonnal rájöttek a rajongók, hogy bizony példaképük volt ennyire nagylelkű, hiszen nővére nem sokkal később üzent neki twitteren:

„@ddlovato Fogalmad sincs arról, hogy milyen hálás vagyok a támogatásodért és az őrülten nagylelkű adományodért!!!! Nagyon szeretlek!!!”

tumblr_lkfxr5GWkP1qe4uzko1_500

Demi és Dallas számára nem véletlenül fontos ez a kampány, hiszen egyik családtagjuk is mellrákban szenved, illetve tavaly nyáron édesapjuk is rákos betegsége miatt hunyt el. Ismét sikerült bebizonyítania Deminek, hogy nem véletlenül ő a példaképe több millió embernek! Hihetetlen az, amit tesz az emberekért! Hiszen ahol csak lehet segít és nem felesleges dolgokra szórja el a pénzét amit hihetetlen tehetségével keres meg!