Új Michael Jackson-album a láthatáron

Öt évvel a világhírű popénekes halála után egy posztumusz album megjelenését közölték. Az Xscape nevű korong lesz a második korong, melyet az énekes halála után jelentetnek meg.

A rajongóknak már nem kell sokat várniuk az új albumra, melynek hírét az Epic Records jelentette be. 2010-ben már megjelent egy hasonló lemez, Michael címmel, mely 10 darab, korábban befejezetlen dalokat tartalmazott.

Az új posztumusz lemez az Xscape címet viseli, melyen világhírű producerek munkái lesznek hallhatóak. A lemez 8 új dalt fog tartalmazni, melyeket még sosem hallhattak a rajongók. Az album vezető producere Timbaland, aki megosztotta a munkát olyan producerekkel, mint a Stargate-csapat, Jerome “Jroc” Harmon vagy éppen Rodney Jerkins. Érdekesség, hogy Rodney Jerkins volt a producere az album címadó dalának, az Xscape-nek, mely az énekes 2001-ben megjelent Invincible című albumára készült, de nem került fel a lemezre.

Az Epic Records vezetője, L.A. Reid így nyilatkozott a közelgő lemezről:

„A modern zene és a művészet egy teljesen más megvilágítást fog nyerni, így, Michael nélkül. Próbáltunk olyan előadókat, producereket felkérni, akikkel Michael is szívesen dolgozott volna együtt. Nagyon büszkék vagyunk, és megtiszteltetésnek vesszük, hogy ezt a lemezt kiadhatjuk a kezeink közül.”

Már augusztusban felröppentek a hírek az album megjelenéséről és azóta egy Timbaland által producerált dalrészlet is felkerült a világhálóra Slave to the Rhythm címmel.

Az új album megjelenési időpontját is közölték már: május 13-án szerezhetik be a rajongók a lemezt, április 1-jétől pedig előrendelhető lesz az iTuneson. Természetesen a posztumusz album deluxverzióban is elérhető lesz, melyen a dalok eredeti formájában lesznek hallhatóak.

starity.hu

Megosztás: